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Paderno

Poêle en fonte prétraitée à dégagement facile PADERNO, allant au four, noir, 12 po

Poêle en fonte prétraitée à dégagement facile PADERNO, allant au four, noir, 12 po
47,99 $  et+
prix était à partir de 72,99 $
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Poêle en fonte prétraitée à dégagement facile PADERNO, allant au four, noir, 12 po

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Produit Détails

La poêle prétraitée PADERNO a une forme unique permettant de contrôler le versement et de préparer de plus grandes quantités d'aliments. L'intérieur prétraité améliore la performance antiadhésive, assurant un retrait supérieur des aliments et un nettoyage facile. Dotée d'une poignée facilitant le soulèvement et la manipulation, cette poêle peut supporter un poids supplémentaire sans effort. Convenant à une utilisation sur tous les types de cuisinières et allant au four, cette poêle PADERNO allie fonctionnalité et durabilité.

  • En fonte épaisse pour distribuer uniformément la chaleur et assurer une conservation optimale de la chaleur

  • Poignée de soutien facilitant le soulèvement et la manipulation, même avec des charges plus lourdes

  • Article conçu au Canada

  • Idéale pour tout type de cuisinière : cuisinière au gaz, cuisinière électrique, cuisinière en céramique, cuisinière à combustible solide, cuisinière à induction et four conventionnel

  • Offert en taille de 25,4 cm (10 po)

  • Pour prévenir la rouille, laver à la main et sécher soigneusement; ne pas laver au lave-vaisselle ni utiliser de détergent

  • Remarque : Poêle en fonte prétraitée, mais nécessitant un nouveau traitement avant la première utilisation. Consulter les instructions d'utilisation et d'entretien pour obtenir plus de détails

  • Ne convient pas au four à micro-ondes

  • Couleur : noir

Couleur Noir
Matériau principal Fonte
Matériau du manche Fonte
Diamètre de l’article (cm) 33,00 cm
Volume de l’article (L) 3,3 L
Nombre de pièces 3
Température maximale au four 400°F (204°C)
Base de la batterie de cuisine Usiné
Style de manche Court
Hauteur de l'article (cm) 5,90 cm
Hauteur de l'article (pi) 0,19 pi
Hauteur de l'article (po) 2,32 po
Largeur de l'article (cm) 33,20 cm
Largeur de l'article (po) 13,07 po
Largeur de l’article (mm) 332,00 mm
Longueur de l'article (cm) 51,50 cm
Longueur de l'article (pi) 1,69 pi
Longueur de l'article (po) 20 1/4 po
Garantie
  • Si cet article est défectueux, il est couvert par la garantie du fabricant. Dans le cas où aucune garantie n'est indiquée, cet article est couvert par une garantie limitée Canadian Tire.
Commande en ligne
  • Le ramassage est gratuit dans la plupart des magasins (certains magasins exigent un montant minimum de commande avant taxes).
  • Les tarifs d’expédition dépendent de la taille et du poids des articles, ainsi que de la distance entre l’adresse de livraison et le magasin.
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  • Informations sur une commande en ligne
Retours
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CouleurNoirNoirAcier inoxydableMarron
Matériau principalFonteFonteAcier inoxydableAluminium antiadhésif
Matériau du mancheFonteFonteAcier inoxydablePhénoplaste

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76 commentateurs sur 84 (90%) recommandent ce produit

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1 to 5 sur 107 commentaire
1 – 5 sur 107 commentaire

Solid and well designed

il y a 2 mois
Great pan for stove top steak
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Cast iron pan

il y a 2 ans
I really like the shape and it gets hot quickly.
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Good product

il y a 2 ans
Really good product, worth the money
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Very good skillet

il y a 2 ans
So far its very good , it needs special care routine , its heavy ,somehow, but nice cooking experience with it
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Disappointed so far

il y a 2 ans
We bought this on sale as it was 2/3 off, and we did all the conditioning prep as per the instructions, however the first time using the pan the black paint came off the centre of the cook surface, and the food stuck to the exposed cast iron. I did not realize it was even painted black! Also, the square design is inconvenient for the stove top, but I should have realized that before buying. Early days so once all the cook surface paint wares off and we recondition the pan, it might get better.
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1 – 5 sur 107 commentaire

Questions

1 - 10 sur 11 questions

Q : Where is this product made? 

il y a 4 ans
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3 Réponses
  • R : I suspect you are looking to know where to get non-China made cast iron?  Look at the brand Lodge. It is readily available in Canada and is USA made. 

    il y a 2 ans
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Q : I can't understand what I'm doing wrong. The reviews rave about the brushed finish but I find EVERYTHING sticks no matter how much oil or butter or anything I use! What can I do to make it less sticky?

il y a 3 ans
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2 Réponses
  • R : Hello, I would recommend that after every wash, completely dry out the pan. And for the next use, preheat the pot first, put some oil in, and then adjust to a low or medium fire for cooking. This can reduce the sticking phenomenon to a certain extent.

    il y a 3 ans
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Q : What product is used at the factory to prevent rusting, that is mentioned could burn off over a camp fire?

il y a 4 ans
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2 Réponses
  • R : Not sure.  You may want to contact Paderno.  

    il y a 4 ans
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Q : I know cast iron skillets can be used on a campfire, but I want to double check that this specific one can be.

il y a 4 ans
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2 Réponses
  • R : There is a coating on it to protect it from rusting.  It may burn off that coating.

    il y a 4 ans
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Q : Is there a lid that's made for this pan? The odd shape of the rim creates a bit if a problem.

il y a 4 ans
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2 Réponses
  • R : No lid comes with this pan. Excellent iron non stick pan..

    il y a 4 ans
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Q : How do you reason this pan before first use?

il y a 5 ans
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2 Réponses
  • R : I believe they give you instructions with the pan. But this is the most common method. Clean the pan - wash with hot/warm water and soap. Dry immediately and thoroughly (you can put it on the stove or in thee oven on medium/low heat to dry). Once dry, let it cool enough so that you can handle the pan. Preheat oven to 500deg or thereabouts. Coat the whole pan lightly with Flax seed or Canola oil (or other oil). Coat inside and outside and the handles with oil and work the oil in a little. Now wipe the excess oil off (i know it seems counter productive, but you need a very thin layer of oil). Put the coated pan in the oven at 500deg bottom side up. Bake for an hour. Turn the oven off. Let the pan cool in the oven. et voila.

    il y a 5 ans
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Q : There are two models listed in the bullets" 10" and 12". Which one is this?

il y a 3 ans
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1 Réponse
  • R : It is impossible for me to say.  They look identical but one is bigger.  I tend to use my 10” more than my 12”, but if you have a large family, the larger one would probably be better.

    il y a 3 ans
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Q : Where are the Paderno fry pans made.

il y a 5 ans
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1 Réponse
  • R : Hello, these cast iron fry pans are manufactured in China.

    il y a 5 ans
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Q : How much does this skillet weigh?

il y a 5 ans
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1 Réponse
  • R : The product weighs approximately 3.1 kg.

    il y a 5 ans
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Q : What type of oil is used to pre-season this pan? As what type of oil - canola, olive... did Paderno use to pre-season this pan?

il y a 5 ans
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1 Réponse
  • R : The oil used for seasoning is Soy bean oil

    il y a 5 ans
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